Teknolojinin gelişmesiyle birlikte beyaz eşya ürünleri günlük hayatımızdaki ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte beyaz eşya ürünleri günlük hayatımızdaki ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Ürünler daha fonksiyonel ve elektronik olduğundan eski elektrikli aletlere göre daha fazla arızaya neden olmaktadır. Klimalar, kombiler, buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve televizyonlar gibi sürekli kullanmamız gereken bu cihazlar çeşitli nedenlerden dolayı arızalanabilmektedir. Cihazlarınızda bir arıza ile karşılaştığınızda beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri servislerinden teknik destek alabilirsiniz. Yerel bölgede faaliyet gösteren servisler müşteri memnuniyetini artırmak için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürürken, yeni ürünlerle ilgili eğitimlere katılarak her geçen gün cihazlar konusunda kendilerini geliştiriyorlar. Cihaz arızalarının yerinde onarımının yanı sıra parça garantisi de vermektedirler.

Elektrikli ev aletleri bakım hizmetleri

Bölgenize yakın servisler o bölgedeki tüm ilçe ve mahallelerde hızlı tamir, bakım ve onarım hizmeti vermektedir. Klimamın su sızdırması, bulaşık makinemin düzgün yıkama yapmaması, televizyonumun ses çıkarması veya görüntü vermemesi, çamaşır makinemin çamaşırları kirletmesi, şofbenin sigortasının atması gibi teknik arızalara profesyonel çözüm sunuyorlar. Elektrikli ev aletleri grubunda yer alan klima ve kombilerimizin dezenfeksiyon ve temizliğinin yılda bir kez yapılması gerekmektedir. Bakımları zamanında yapılan cihazlarımız uzun ömürlü olacaktır.

Ayrıca bakımlı cihazlarımız yüksek performans ve düşük tüketim ile bütçenize katkı sağlayacaktır. Beyaz eşya servisleri tüketicilere her türlü teknik hizmeti sunmaktadır. Müşteri, servis çağırmadan önce cihazlarınızın kullanım kılavuzlarında yer alan ve kontrol etmesi gereken prosedürleri okumalıdır. İletişim bilgilerinden 7 gün 24 saat teknik destek alabilir, soru ve sorunlarınız hakkında bilgi alabilir veya servis randevusu talep edebilirsiniz. Klima, Kombi ve Beyaz Eşya Servisi olarak cihazlarınızı uzun yıllar sorunsuz kullanmanızı dileriz.

Daha yeni Daha eski